Accu boor-schroefmachines – ACTIE Hitachi Power Tools bij Galimat gereedschappen Oostende – Bredene – Middelkerke

Accu boor-schroefmachines – ACTIE Hitachi Power Tools bij Galimat gereedschappen Oostende – Bredene – Middelkerke

Profiteer van voordelige combopacks – Hitachi Power Tools (Hikoki) bij Galimat gereedschappen Oostende – Bredene – Middelkerke

Hitachi wordt Hikoki

CONTACTEER ONS voor meer info

Galimat is erkend HITACHI POWER TOOLS / HIKOKI verdeler.

Hikoki actiefolder 2018:

Download de actiefolder van Hikoki

Over Hitachi Power Tools / Hikoki

HITACHI Power Tools Wemmel bij Brussel is de Belgische verkoopmaatschappij, speciaal voor de electrische gereedschappen van Hitachi. Zij is in 1983 opgericht.

Hitachi Power Tools N.V. draagt zorg voor de verkoop, distributie en technische ondersteuning van electrische gereedschappen van Hitachi. Het met zorg opgebouwd distributienetwerk omvat ruim 300 professionele vakhandelaren, waaronder Galimat gereedschappen in Oostende, waardoor een prima stuk gereedschap van Hitachi dus altijd direct in de buurt van de eindgebruiker verkrijgbaar is. Verspreid over België onderscheiden ruim 100 verkooppunten van Hitachi zich bijzonder: het is een selecte groep van gerenommeerde en door-en-door ervaren toeleveranciers aan de bouw, installatie en industrie, waar u terecht kunt voor vakkundig advies over de volle breedte en diepte van het Hitachi leveringsprogramma. Zij leveren het complete Hitachi assortiment direct uit voorraad. Het zijn volwaardige gesprekspartners, die in hun ondersteuning verder gaan dan alleen het aanreiken van de catalogus. Een demonstratie bijvoorbeeld, bij u op het bedrijf of op locatie, is snel bij een van onze dealers geregeld.

Een defecte machine is voor elke professionele eindgebruiker een bron van ergernis. Logisch, want tijd kost immers geld! Toch is het niet te voorkomen, want hoe goed ook de kwaliteit en de kwaliteitscontrole, machines gaan soms stuk. Ook daar heeft Hitachi, samen met haar dealers, voor u een gepaste oplossing!

De dealers worden door Hitachi regelmatig getraind en ondersteund om een hoog service- niveau met betrekking tot onze machines te halen. Bovendien kan elke Hitachi dealer vanuit jarenlange ervaring bogen op een graad van technische service. Zij zijn niet voor niets al jaren een fenomeen in hun eigen vakgebied. Bovendien beschikt Hitachi Power Tools Belgium in Wemmel over eigen Service-Center. Hier bevindt zich tevens het centrale onderdelenmagazijn, zodat ieder order of herstelling van handel omgaand kan worden uitgevoerd.

© Copyright 2016 Galimat - LOGIN - Design by SerVerProductions